Zomer in het Zillertal

Tussen Zell am Ziller
en Mayrhofen

Hippach

Hippach is een dorpje gelegen in het achterste gedeelte van het Zillertal. Er zijn veel faciliteiten in Hippach, waaronder supermarkten, een bakker, restaurants en cafés.

Verbinding

Hippach heeft een hele goede verbinding met het Zillertal, vanaf de rand van het dorp vertrekt een gondel die je naar de Horberg brengt, en vanaf daar kun je verder skiën naar Mayrhofen, Finkenberg en Tux. Hippach is een skigebied voor betere skiërs, als je een beginner bent is dit misschien niet de juiste plaats.

Omgeving

Hippach is een sfeervol en romantisch plaatsje gelegen in het achterste gedeelte van het Zillertal, ten westen van de rivier de Ziller. Het is een langgerekt dorp gelegen in een prachtige omgeving. In Hippach vind je een mooi aanbod aan betaalbare pensions, appartementen en hotels.

Faciliteiten

De faciliteiten in Hippach zijn prima. Er zijn supermarkten, restaurants, bars, een bakker en diverse banken. Het dorpje heeft een goede verbinding met het Zillertal 3000 skigebied. Vanaf de rand van het dorp vertrekt de 8-persoons gondel die je comfortabel naar de Horberg brengt, waar je verder kunt skiën richting Mayrhofen, Finkenberg en Tux. Via een zwarte piste kom je terug in het dorp. Hippach is een aanrader voor de betere skiër.

Kaart Hippach