muzikanten in Mayrhofen

Zeg je muziek dan zeg je Mayrhofen

Zillertal laat graag van zich horen!

Muziekevenementen Zillertal

Zeg je muziek dan zeg je Mayrhofen! Er zijn in de zomer veel evenementen in Mayrhofen en omliggende plaatsen in het Zilllertal. Zo zijn er in de zomer verschillende muziekevenementen in Mayrhofen, Finkenberg en Zell am Ziller. Deze evenementen worden elk jaar druk bezocht en elk feestje heeft zo zijn eigen charme. Bekijk ook onze bezienswaardigheden pagina voor meer activiteiten in de zomer in Zillertal.

Kalender 2024 downloaden

Top 3 populaire evenementen

Finkenberg

Finkenberg Open Air

Evenals in voorgaande jaren zal de Schürzenjäger Open-Air weer plaatsvinden op het beroemde festivalterrein bij de Finkenberger Almbahnen.

Mayrhofen - Edenlehen 678

Waldfest Mayrhofen

Heerlijk eten, traditionele muziek en de idyllische Waldfestplatz in het Scheulingwald, Dat alles is opnieuw het decor voor het Waldfest van de Mayrhofen-vrijwillige brandweer. De toegang is gratis!

Mayrhofen - Dursterstr. 225

Mayrhofner Strassenfest

Goede muziek, entertainment en diverse culinaire hapjes. Elk jaar op de laatste vrijdag in juli vindt het Mayrhofner straatfestival plaats in het Zillertal. De hele Mayrhofner Hauptstraße wordt de lang feestmijl. Op maximaal 10 podia presenteren talrijke artiesten zich langs de straat.