Muziekevenementen Zillertal

Zeg je muziek dan zeg je Mayrhofen of Zillertal. Er zijn in de zomer veel evenementen in Mayrhofen. Bekijk de agenda Zillertal muziek evenementen voor het voorjaar en de zomer 2020.

die Zillertaler Vagabunden
die Zillertaler Vagabunden

In het Zillertal is er in de zomer genoeg te doen! Zo zijn er in de zomer verschillende muziekevenementen in Mayrhofen, Finkenberg en Zell am Ziller. Deze evenementen worden elk jaar druk bezocht en elk feestje heeft zo zijn eigen charme. Bekijk ook onze bezienswaardigheden pagina voor meer activiteiten in de zomer in Zillertal.

Finkenberg Open Air

Finkenberg
Finkenberg Open Air
zaterdag 1 augustus 2020
Evenals in voorgaande jaren zal de Schürzenjäger Open-Air weer plaatsvinden op het beroemde festivalterrein bij de Finkenberger Almbahnen.

Waldfest Mayrhofen

Mayrhofen - Edenlehen 678
Waldfest Mayrhofen
donderdag 2 augustus 2020
Heerlijk eten, traditionele muziek en de idyllische Waldfestplatz in het Scheulingwald, Dat alles is opnieuw het decor voor het Waldfest van de Mayrhofen-vrijwillige brandweer. De toegang is gratis!

Mayrhofner Strassenfest

Mayrhofen - Dursterstr. 225
Mayrhofner Strassenfest
AFGEZEGD voor 2020
Goede muziek, entertainment en diverse culinaire hapjes. Elk jaar op de laatste vrijdag in juli vindt het Mayrhofner straatfestival plaats in het Zillertal. De hele Mayrhofner Hauptstraße wordt de lang feestmijl. Op maximaal 10 podia presenteren talrijke artiesten zich langs de straat.