Activiteiten buiten de piste

Buiten de piste is er nog veel meer te beleven in Zillertal dus ook niet-wintersporters genieten hier van de bergen, cultuur, natuur en ontspanning. Hoewel de pistes in Zillertal je uitnodigen tot eindeloos skiën en snowboarden, biedt deze populaire wintersportbestemming ook naast de piste tal van geweldige activiteiten. Van ijsklimmen tot wegdromen in een heerlijke sauna.

Zwembad Aufenfeld

Aschau im Zillertal - Aufenfeldweg 10
Zwembad Aufenfeld
Wie na een actieve wandel- of skidag nog zin heeft zich te ontspannen vindt in ons overdekte zwembad en onze wellness-oase vast en zeker iets naar wens: zweten in de unieke western-sauna, ontspannen in ons 30° C warme water van het overdekte zwembad glijden van een 60m lange glijbaan of lekker relaxen op een van de...

Zwembad Fügen

Fügen - Badweg 1
Zwembad Fügen
In dit buiten en binnenzwembad in Fügen vind je onder andere een trioslide glijbaan, stroomkanaal, nog 2 andere waterglijbanen, een springkussen "air-bubble",speeltuin en grote zonneweide. Deze zorgen voor onbegrensde pret tijdens de familievakantie in het Zillertal.

Wellness & Spa

Königsleiten - Königsleiten 81
Wellness & Spa
Omringd door bergen en met een prachtig uitzicht op het fantastische landschap is dit de plek om even helemaal tot jezelf te komen.

Ijsklimmen

Finkenberg - Persal 200
Ijsklimmen
In Finkenberg kun je onder begeleiding van een expert op de bevroren waterzeulen van watervallen klimmen.

Arreslee tocht

Gerlos - Gerlos 21
Arreslee tocht
Omringd door glinsterende bergpieken, besneeuwde bossen en romantische dorpjes glijdt u met de paardenkoets door het witte winterlandschap. Ontdekt u zo de Zillertal Arena op een speciale manier.

Paragliden Zillertal

Mayrhofen - Hollenzen 110
Paragliden Zillertal
In Mayrhofen kun je je wens in vervulling laten gaan. Met een gecertificeerde tandem piloot vliegt u over de boomtoppen en glijdt u langs steile berghellingen, naar beneden in het dal. Passagiers (ouder dan 4 jaar, tot 120 kg) hebben geen voorafgaande kennis nodig. In de winter wordt er bij voorkeur gestart met ski’s...

Zwembad Mayrhofen

Zwembad Mayrhofen
Het zwembad in Mayrhofen heeft zowel een buiten als binnen bad, en diverse wellness faciliteiten. Zowel buiten als binnen zijn er verschillende glijbanen en waterspeeltoestellen. Het zwembad ligt centraal gelegen in Mayrhofen, en is in het hoogseizoen elke dag geopend.