onder water

Naast de piste tal van geweldige activiteiten

Van ijsklimmen tot wegdromen in een heerlijke sauna...

Activiteiten buiten de piste

Buiten de piste is er nog veel meer te beleven in Zillertal dus ook niet-wintersporters genieten hier van de bergen, cultuur, natuur en ontspanning. Hoewel de pistes in Zillertal je uitnodigen tot eindeloos skiën en snowboarden, biedt deze populaire wintersportbestemming ook naast de piste tal van geweldige activiteiten. Van ijsklimmen tot wegdromen in een heerlijke sauna.

Aschau im Zillertal - Aufenfeldweg 10

Zwembad Aufenfeld

Wie na een actieve wandel- of skidag nog zin heeft zich te ontspannen vindt in ons overdekte zwembad en onze wellness-oase vast en zeker iets naar wens: zweten in de unieke western-sauna, ontspannen in ons 30° C warme water van het overdekte zwembad glijden van een 60m lange glijbaan of lekker relaxen op een van de waterbedden in onze traditionele rustruimtes.

Königsleiten - Königsleiten 81

Wellness & Spa

Omringd door bergen en met een prachtig uitzicht op het fantastische landschap is dit de plek om even helemaal tot jezelf te komen.

Fügen - Badweg 1

Zwembad Fügen

In dit buiten en binnenzwembad in Fügen vind je onder andere een trioslide glijbaan, stroomkanaal, nog 2 andere waterglijbanen, een springkussen "air-bubble",speeltuin en grote zonneweide. Deze zorgen voor onbegrensde pret tijdens de familievakantie in het Zillertal.

Finkenberg - Persal 200

Ijsklimmen

In Finkenberg kun je onder begeleiding van een expert op de bevroren waterzeulen van watervallen klimmen.

Gerlos - Gerlos 21

Arreslee tocht

Omringd door glinsterende bergpieken, besneeuwde bossen en romantische dorpjes glijdt u met de paardenkoets door het witte winterlandschap. Ontdekt u zo de Zillertal Arena op een speciale manier.

Mayrhofen - Hollenzen 110

Paragliden Zillertal

In Mayrhofen kun je je wens in vervulling laten gaan. Met een gecertificeerde tandem piloot vliegt u over de boomtoppen en glijdt u langs steile berghellingen, naar beneden in het dal. Passagiers (ouder dan 4 jaar, tot 120 kg) hebben geen voorafgaande kennis nodig. In de winter wordt er bij voorkeur gestart met ski’s.