Après-ski

Dit zijn de top 10 après-ski tenten van het Zillertal. Gerlos, Zell am Ziller en Mayrhofen zijn al jaren de hotspots voor een gezellig feestje.

Luigi's Turbo Bar

GERLOS - Gerlos 297
Luigi's Turbo Bar
Perfecte Après-ski
De Luigi Turbo Bar is dè plek om de après-ski te vieren. In deze bar is er een geweldige sfeer door de verschillende soorten après-ski hits. Er wordt Nederlandse en Duitse muziek gedraaid en ook welbekende pop hits.

Cin cin

GERLOS - Gerlos 198
Cin cin
Vanuit het skiën kun je bij Cin Cin goed terecht om van een drankje te kunnen genieten. Met Nederlandse muziek en een geweldige sfeer door de muziek is het een gezellige plaats om de après ski te vieren en voor te bereiden op het nachtleven.

Hannes' Ski-Alm

KÖNIGSLEITEN - Königsleiten 81
Hannes' Ski-Alm
Rechtstreeks van de piste kun je naar de Hannes Ski-Alm. Hier kun je tot rust komen van een intensief dagje skiën. Met een koud drankje en de après-ski hits is het een goede plaats om voor te kunnen bereiden op het nachtleven.

Little London

GERLOS - Gerlos 179
Little London
Little London is het ontmoetingspunt in Gerlos. De après- ski is hier in volle gang van 16:00 uur tot 21:00 uur. Vanaf 21:00 uur kun je het nachtleven van Little London beleven die tot 04:00 uur doorgaat met live muziek tot 01:00 uur.

Krocha Alm

ZELL AM ZILLER - Rohr 24
Krocha Alm
De après-ski in Krocha Alm zorgt voor de beste sfeer met de mooiste muziek. De gezellige tent ligt tegenover het dalstation van de Zillertal Arena. Het is een zeer populaire ontmoetingsplaats voor jong en oud in Zell am Ziller.

Jogg'l Kessl

ZELL AM ZILLER - Buis 26f
Jogg'l Kessl
De Jogg'l Kessl is perfect voor een tussenstop tijdens het skiën of na het skiën. De hut is bij het dalstation van de Karspitzbahn1.

Pizz pub

FÜGEN - Hochfügenerstraße 84
Pizz pub
De ligging direct naast het skigebied Spieljoch maakt Pizz pub de après-ski hotspot in het skigebied Spieljoch, Hochfügen en Hochzillertal / Kaltenbach.

Postalm

KALTENBACH - Untere Embergstrasse 2
Postalm
Een gezellige après-skitent onderaan de afdaling van het beroemde skigebied Hochzillertal.

ICE bar

MAYRHOFEN - Hauptstraße 470
ICE bar
De Ice Bar ligt direct naast de Penkenbahn en is voor veel wintersporters het startpunt van de après-ski. De bar barst iedere middag uit zijn voegen, maar dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

Brück'n Stadl

MAYRHOFEN - Ahornstrasse 850
Brück'n Stadl
De "Stadl" is in de zomeren in de winter geopend en biedt gezelligheid voor iedereen die mee wil doen aan een geweldig feest tijdens Aprés-ski.