apres-ski

De hotspots in het Zillertal

Mayrhofen, Zell am Ziller, Gerlos - waar is het gezellig?

Après-ski

Dit zijn de top 10 après-ski tenten van het Zillertal. Gerlos, Zell am Ziller en Mayrhofen zijn al jaren de hotspots voor een gezellig feestje.

Perfecte Après-ski
GERLOS - Gerlos 297

Luigi's Turbo Bar

De Luigi Turbo Bar is dè plek om de après-ski te vieren. In deze bar is er een geweldige sfeer door de verschillende soorten après-ski hits. Er wordt Nederlandse en Duitse muziek gedraaid en ook welbekende pop hits.

GERLOS - Gerlos 198

Cin cin

Vanuit het skiën kun je bij Cin Cin goed terecht om van een drankje te kunnen genieten. Met Nederlandse muziek en een geweldige sfeer door de muziek is het een gezellige plaats om de après ski te vieren en voor te bereiden op het nachtleven.

KÖNIGSLEITEN - Königsleiten 81

Hannes' Ski-Alm

Rechtstreeks van de piste kun je naar de Hannes Ski-Alm. Hier kun je tot rust komen van een intensief dagje skiën. Met een koud drankje en de après-ski hits is het een goede plaats om voor te kunnen bereiden op het nachtleven.

GERLOS - Gerlos 179

Little London

Little London is het ontmoetingspunt in Gerlos. De après- ski is hier in volle gang van 16:00 uur tot 21:00 uur. Vanaf 21:00 uur kun je het nachtleven van Little London beleven die tot 04:00 uur doorgaat met live muziek tot 01:00 uur.

ZELL AM ZILLER - Buis 26f

Jogg'l Kessl

De Jogg'l Kessl is perfect voor een tussenstop tijdens het skiën of na het skiën. De hut is bij het dalstation van de Karspitzbahn1.

ZELL AM ZILLER - Rohr 24

Krocha Alm

De après-ski in Krocha Alm zorgt voor de beste sfeer met de mooiste muziek. De gezellige tent ligt tegenover het dalstation van de Zillertal Arena. Het is een zeer populaire ontmoetingsplaats voor jong en oud in Zell am Ziller.

FÜGEN - Hochfügenerstraße 84

Pizz pub

De ligging direct naast het skigebied Spieljoch maakt Pizz pub de après-ski hotspot in het skigebied Spieljoch, Hochfügen en Hochzillertal / Kaltenbach.

KALTENBACH - Untere Embergstrasse 2

Postalm

Een gezellige après-skitent onderaan de afdaling van het beroemde skigebied Hochzillertal.

MAYRHOFEN - Hauptstraße 470

ICE bar

De Ice Bar ligt direct naast de Penkenbahn en is voor veel wintersporters het startpunt van de après-ski. De bar barst iedere middag uit zijn voegen, maar dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

MAYRHOFEN - Ahornstrasse 850

Brück'n Stadl

De "Stadl" is in de zomeren in de winter geopend en biedt gezelligheid voor iedereen die mee wil doen aan een geweldig feest tijdens Aprés-ski.