Ski

Op naar Mayrhofen!

Route & Vignet Zillertal

Route, plattegrond en vignet

Een Autobahn Vignet voor een rit naar Mayrhofen is wel nodig. Je gaat bij Kufstein de grens over en je blijft op de autobaan tot aan Jenbach. Na Jenbach is het nog nog 31 km (± 35 min) op de provinciale weg tot aan Mayrhofen.

Autoroute naar Mayrhofen

De afstand van Utrecht tot Mayrhofen is 955 km en de reistijd bedraagt ± 10:00 uur. Bekijk de mogelijke routes op de kaart.

Met de trein naar Mayrhofen

Mayrhofen heeft een internationaal treinstation direct naast het centrum. Vanaf het perron loop je zo naar je hotel of appartement. Er zijn verschillende mogelijkheden om een treinreis te boeken vanaf Nederland, bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Mayrhofen is er al vanaf € 90,- . De reistijd bedraagt ongeveer 11 uur en je moet meestal 3 keer overstappen.

Met de bus naar Mayrhofen

Wil je op wintersport of zomervakantie naar Mayrhofen dan kun je een busreis inclusief accommodatie boeken bij Sunweb of Summit Travel. Je kunt ook een losse busreis boeken bij Interbus.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Mayrhofen zijn, neem dan het vliegtuig naar Innsbruck. De vluchttijd van Amsterdam naar Innsbruck is 1:40 uur. Daarna is het nog 73 km (1:04 minuten) reizen per taxi of bus. 

Plattegrond Mayrhofen

Mayrhofen ligt in de deelstaat Tirol op een hoogte van 633 meter heeft 3.937 inwoners. Bekende plaatsen in de buurt van Mayrhofen zijn Fügen, Finkenberg en Kaltenbach.