Wandelen Zillertal zomer

Van alm naar alm...

Wandelen

Wandelen in het Zillertal? Download de wandelkaart en bekijk de mooiste wandelroutes. Met de Zillertal Activcard maak je gratis gebruik van de belangrijkste gondel liften. Het Zillertal heeft maar liefst 350 km aan wandelroutes, de mooiste routes vind je in de buurt van Finkenberg, Mayrhofen, en Gerlos. Je hebt de mogelijkheid om deze routes met en zonder gids te bewandelen.

Berliner Höhenweg

Een 4 uur lange wandeling door het bijzonder mooie landschap van Oostenrijk. Het hoogste punt van deze wandeling is 2390 meter, hier heb je het mooiste uitzicht van de wandeltocht. Deze tocht duurt ongeveer 4 uur.

Schleierwasserfall ronde van Hintertux

Deze relatief lastige wandelroute is leuk om eens te bewandelen. De wandeling neemt ongeveer 5 uur in beslag, maar dat is het allemaal waard! onderweg kom je diverse watervallen tegen, en heb je een prachtig uitzicht over het landschap van Oostenrijk. De wandelroute is ongeveer 11 km lang.

Olperer Blick Bank

Een 4,5 uur durende wandeling waarin je 10 km door de bergen van Oostenrijk aan het wandelen bent. Onderweg heb je schitterende uitzichtpunten om even tot rust te komen, deze wandeling is een echte aanrader voor de wandeliefhebber!