Zwemmen en zwembaden

In het Zillertal zijn tal van buiten baden, natuurbaden en overdekte zwembaden. Voor jong en oud zijn er genoeg waterpret en ontspanningsmogelijkheden. Met de Zillertal Activcard heb je gratis entree bij diverse zwembaden. Uitstapjes voor kinderen »

Zwembad Aufenfeld

Aschau im Zillertal - Aufenfeldweg 10
Zwembad Aufenfeld
Wie na een actieve wandel- of skidag nog zin heeft zich te ontspannen vindt in ons overdekte zwembad en onze wellness-oase vast en zeker iets naar wens: zweten in de unieke western-sauna, ontspannen in ons 30° C warme water van het overdekte zwembad glijden van een 60m lange glijbaan of lekker relaxen op een van de...

Buitenbad Finkenberg

Finkenberg - Persal 216
Buitenbad Finkenberg
In dit buitenzwembad in Finkenberg kun je genieten van een groot gazon (2000 m²), een kinderzwembad, ontspanningsruimte, glijbaan, waterval, kinderspeelplaats en een kiosk. Een volwassene betaald voor een dagkaart €6,- kinderen tussen de 6-15 jaar betalen €2,- voor een dagkaart en jeugd (16 -17) €3,-

Zwembad Fügen

Fügen - Badweg 1
Zwembad Fügen
In dit buiten en binnenzwembad in Fügen vind je onder andere een trioslide glijbaan, stroomkanaal, nog 2 andere waterglijbanen, een springkussen "air-bubble",speeltuin en grote zonneweide. Deze zorgen voor onbegrensde pret tijdens de familievakantie in het Zillertal.

Badewelt Stumm

Stumm - Unterwaldstraße 1
Badewelt Stumm
Aan de andere kant van Kaltenbach ligt Stumm, hier vind je Badewelt Stumm. In Badewelt Stumm vind je onder andere een waterglijbaan, zwemvijver met springplanken een beachvolleybalveld en massagebedden.

Freizeitpark Zell

Zwemmen, kegelen, schaatsen, tennis, eten en drinken - alles is hier mogelijk!
Zell am Ziller - Dorfplatz 3a
Freizeitpark Zell
Verkoeling nodig of zin om te zonnebaden? Het buitenzwembad Freizeitpark Zell am Ziller is een heerlijk zwembad voor iedereen. Ruime ligweides, glijbanen en wildwaterbaan en dat met uitzicht op de groene alpenweides.

Zwembad Hippach

Zwembad Hippach
Zwembad Hippach is een buitenzwembad gelegen aan de rivier in Hippach. Het zwembad heeft meerdere glijbanen en is leuke waterspeeltoestellen voor kinderen. Ook heeft het een tennisbaan, een voetbalveld en een speeltuin. In het hoogseizoen is het zwembad elke dag geopend.  

Zwembad Mayrhofen

Zwembad Mayrhofen
Het zwembad in Mayrhofen heeft zowel een buiten als binnen bad, en diverse wellness faciliteiten. Zowel buiten als binnen zijn er verschillende glijbanen en waterspeeltoestellen. Het zwembad ligt centraal gelegen in Mayrhofen, en is in het hoogseizoen elke dag geopend.